Despre noi

January 1, 2020 by Brezing_Admin in DiscussionMuzica

Vino in lumea Brezing Band !

Brezing Band este o trupa care interpreteaza cu mare placere cover-uri dar si folclorul autentic romanesc. Interactiunea cu voi, muzica live cat si show-ul energic, ne confirma ca, oferim ceea ce va doriti. Repertoriul muzical este in continua actualizare, in functie de gusturile voastre si de trend-ul actual.

Interpretam piese muzicale care ne reprezinta si pe care le cantam cu drag. In acest mod, putem transmite catre voi o energie pozitiva care va face sa va simtiti in largul vostru, printre prieteni si apropiati.

Echipa noastra pune accent pe seriozitate si disciplina. Cele doua caracteristici reprezinta “coloana noastra vertebrala”; ca in orice domeniu de activitate, pasiunea noastra pentru muzica vine in completarea intregului sistem de functionare.

Indiferent de natura evenimentului vostru, noi avem resursele si parghiile necesare pentru realizarea visurilor voastre. Noi stim sa va respectam doleantele,visurile, eforturile si investitia.

Daca vrei sa ne cunosti, te invitam sa explorezi lumea noastra muzicala si, ne poti contactacta pe mail sau telefonic.

De ce Brezing Band?

Pentru ca experienta muzicala de peste un deceniu isi spune cuvantul iar, Brezing Band inseamna o familie ce doreste sa-ti fie alaturi.

Muzica este pasiunea noastra!

Intrebări frecvente

Sunt interesat de o colaborare cu Brezing Band. Cum pot începe?

Pe acest site veti gasi multe informații despre activitatea noastra, inclusiv clipuri video, fotografii, mostre de muzică, liste de melodii, si comentariile recente ale clienților. Pentru disponibilitate și preț sau pentru a discuta orice detaliu, vă rugăm să apelati cu incredere la 0745 573 639 iar managerul nostru Domnul Viorel Brezing va va oferi informațiile de bază pentru urmatorul pas. Ne puteti scrie un email si el va răspunde rapid (în general, în termen de o zi lucrătoare). In plus, de cele mai multe ori, vă putem pune în contact cu anteriorii nostrii beneficiari care, vă pot răspunde la întrebări cu privire la experiența lor de lucru cu Brezing Band. Scopul nostru este de a vă oferi răspunsuri la toate întrebările și în general facem tot posibilul pentru ca, procesul de selecție al unei formatii, trupe sa fie distractiv și fără stres!

De ce ar trebui să angajez Brezing Band?

Noi oferim o gamă largă de distracție, avem experienta necesara, un record dovedit de fiabilitate și capacitatea de a incanta oaspetii prezenti in cadrul oricarui fel de eveniment special: nunti, botezuri, petrecere corporate, petrecere lounge. Totodata, după ce ati rezervat trupa, vom rămâne în contact cu Dumneavoastra pentru a ajuta catre facilitarea comunicării și organizarea detaliilor evenimentului.

Cât costă trupa?

In medie, formatiile muzicale, Bandurile Profesioniste de pe piata romaneasca, pentru nunti sau evenimente speciale cer onorarii justificate. Insa, pot exista si deviatii in acest sens, pozitive sau negative, care pot influenta direct proportional reusita actului artistic. De retinut in acest sens este factul ca prețul real al unei formatii pentru orice eveniment specific va depinde de feluriti factori, cum ar fi:

  • mărimea și popularitatea trupei,
  • anotimpul și data evenimentului,
  • distanța pana la locul unde se va desfasura evenimentul,
  • precum și echipamentele și cerințele logistice performanței.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Brezing Band poate oferi toate instrumentele și echipamentele de sunet ?

Brezing Band dispune de toate instrumentele și echipamentele de sunet necesare la toate nuntile, botezurile si evenimentele speciale. Acest echipament oferă un nivel adecvat de sunet pentru până la câteva sute de invitați, și este inclus în prețul formatiei. Pentru evenimente mai mari, care necesită o consolidare a sunetului mai substanțială, Brezing Band fie, sub-contractează o echipă mai mare de producție de sunet sau va colabora cu un furnizor de producție de sunet pe care il aveti Dumneavoastra.

Brezing Band oferă efecte de scena? Dacă este așa, ce fel?

Avem exact echipamentul pe care il observati pe materialele noastre video și, este cel aflat în zona de performanță a trupei. Acesta nu este destinat pentru iluminatul intregului decor al spațiului unde va avea loc evenimentul, cum ar fi pentru pereți sau iluminarea orientată în zona corturilor si reflectoarele de pe mese. O trupa include în mod tipic mai multe lumini albe si colorate (par-LED-uri si moving-heads). Brezing Band poate să ajusteze dimensiunea și domeniul de aplicare al iluminatului, în funcție de mărimea evenimentului sau, locul de desfășurare.

Care este durata show-ului Brezing Band?

Show-ul Brezing Band se adapteaza foarte usor oricarui tip de eveniment gen nunta, botez, petrecere privata si corporate, etc.. Deasemenea, Brezing Band poate fi angajata si pentru un numar redus de programe (respectiv 1, 2 sau, 3 programe ) si acest aspect se stabileste impreuna cu beneficiarul.

Ce include onorariul trupei?

Ne dorim ca rezervările pentru Brezing Band să fie de all-inclusive posibil. De obicei, tariful formatiei include următoarele:

  • intreaga prestatie muzicala.
  • toate instrumentele plus sunet / echipament lumini
  • echipamente de set-up înainte de eveniment și defalcare după aceea
  • cheltuielile de deplasare și de cazare (dupa caz)

Singurele cheltuieli suplimentare ale clientului nostru, sunt cele pentru meniu. Toate aceste detalii vor fi stabilite contractual cu Dumneavoastra.

Cu cât timp în avans, ar trebui sa rezerv Brezing Band?

Nuntile, botezurile si evenimentele private, recomandam sa fie planificate adesea cu un an sau mai mult în avans. De obicei, clientii ne contacteaza cu opt până la 15 luni înainte de data evenimentului. Incepeti devreme!

Sunt gata să rezervați Brezing Band. Ce se intampla acum?

Atunci când sunteți gata să rezervați formația noastra, vom solicita informații de la Dumneavoastra pentru a putea să pregătim un contract (aceasta, nu inainte de aranja o intrevedere). La semnarea contractului se va achita un avans urmand ca, detaliile evenimentului sa fie stabilite ulterior cu coordonatorul nostru.

Oferiti si serviciille unui Dj?

Corect! Brezing Band are propriul dj care, este atat MC-ul cat si coordonatorul petrecerii. El este cel care, cunoaste indeaproape show-ul si repertoriul trupei.

Pot obține o reducere pentru rezervarea Brezing Band la mai multe evenimente?

Desigur. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.

Componenta

SOLISTA POP-COVER – ROXANA TATARU

SOLIST POP-COVER – ALIN BAICOIANU

SOLISTA FOLCLOR 

KEYBOARD  – DORU TATARU

CHITARA – DAN LUNG 

DJ IULIO

SUNETIST&LUMINI SCENA – IULIAN

MC – IULIAN MATEI

Echipament

SUNET:

4 RCF TT5 Professional Line (4*1600 W)

4 SUBWOOFER RCF 8004 AS (4* 1250 W)

4 MONITOARE SCENA RCF NX 12 SMA

CONSOLA MIXAJ MIDAS M32

SET MICROFOANE SHURE Beta 58 A SLX2

SET MICROFORANE SENNHEISER

LUMINI:

STAGE COURTAIN LED

BEAM Stairville MH 100

Moving heads Stairville MHX 200

PAR-uri LED cu efecte DMX

EFECTE:

ECRAN LED

 MASINI FUM USOR

MASINA FUM GREU (Gheata carbonica)

HAZERE

Ne aflam in stransa colaborare cu NICO! La solicitarea Dvs. NICO va fi prezenta la evenimentul dumneavoastra.

Manager: Eduard Brezing

Telefon: 0745573639

Email: brezing@gmail.com

SHARE :

POST A COMMENT